Hire Frelancer. Hire Freedom

Curriculum Vitae for Lars Kaae Wagner

Resume

Jeg er nysgerrig og kreativ af natur, og forsøger ofte at optimere tingene, gennem perspektivering og dermed finde de optimale løsninger. Fra DGI har jeg erfaring med professionel servicering og sparring, både med bestyrelse og daglige ledelse. Samtidig har jeg som udviklingskonsulent igangsat og drevet egne projekter, som har omhandlet alt fra organisationsudvikling til igangsætning af aktiviteter for både børn og voksne.
Forskelligartede opgaver har været min hverdag gennem 12 år og ikke alle opgaver kan være lige sjove eller inspirerende altid. Jeg har også erfaring med administration af kurser, relationer, henvendelser, budgettering og økonomistyring.

Erhvervserfaringer

Jeg har gennem de sidste 23 år haft tre forskellige jobs. Et som ansat i egen virksomhed, et som ansat i en finansiel virksomhed og sidst som ansat foreningskonsulent i en non-profit organisation. Alle jobs med udvikling, servicering og fremdrift at gøre.

Klik på nedenstående overskrifter og læs mere om mine erhvervserfaringer.

Opgaver og projekter

Gennem mine ansættelser har jeg løst mange forskelligartet opgaver qua de forskellige jobs. Det har ført til en lang række af administrative opgaver, udviklingsopgaver og projektledelsesopgaver. Herunder er beskrevet en del af dem og du kan læse mere ved at klikke på overskrifterne.

Opgaver

Projekter

Kvalifikationer

Mine mange opgaver og projekter har givet mig en held del kompetencer og kvalifikationer. 

Kurser & Uddannelser

Gennem mine ansættelser har jeg løst mange forskelligartet opgaver qua de forskellige jobs. Det har ført til en lang række af administrative opgaver, udviklingsopgaver og projektledelsesopgaver.